het bedrijf

The New TECHNELEC SA gebruikt Waalse bedrijven , outsourcing voor de vervaardiging van de componenten. Het beschikt over een aantal stevige referenties : Base, Belgacom , Biac , Caterpillar , Electrabel , Fabricom , BMO Mobistar , het Koninklijk Paleis , Proximus , NMBS , enz. .
Zijn uitrusting team relay torens mobiel, lichtmasten , koeltorens , watertorens , elektrische onderstations, sluizen dammen, de luchthaven van Zaventem , …
Het is onlangs geïnstalleerd op zes hoogspanningsmasten van de hoogste van Europa ( 187 meter ) in de buurt van Antwerpen , en het gebouw van de afdeling Technologie en Wetenschappelijk Onderzoek van de Europese Gemeenschap .
In het buitenland , de Nieuwe TECHNELEC SA uitgerust met lift torens Arcs . Het programma moet blijven …
Het bedrijf opent naar exportmarkten zoals Spanje , Frankrijk, Nederland, … via een netwerk van distributeurs .
Deze diversificatie is volledig veranderd de situatie , de structuur van de omzet gedegradeerd tot de status van nevenactiviteit de import en distributie licentie uitsluitend industriële elektrische apparaten eerder de core business . buy Paxil technelec order Colchicine Ventolin price technelecLa Nieuwe TECHNELEC gaf zich de middelen van haar expansie en die waardoor zij aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen door het verwerven van een gebouw is gerenoveerd en ingericht . Kantoren, werkplaatsen , opslagplaatsen , demonstratie station … zijn functioneel en efficiënt bestudeerd.
NEW TECHNELEC SA
Avenue Paul Pastur, 416
6032 MONT-SUR-MARCHIENNE
Tél : 071/32.66.71 – Fax : 071/31.31.97
E-mail : page contact